Kindercoaching Arnhem (6-12 jaar)

Elastiek Kindercoaching Arnhem

 

Kindercoaching (6-12 jaar)

‘Niet lekker in zijn vel’, ’opeens gesloten’, ‘humeurig om niets’, ‘onverklaarbare huilbuien’. Zomaar een greep uit veranderingen die ouders aan hun kinderen kunnen bemerken. Het helpt om eens met een ander te gaan praten, voor uw kind, maar ook voor u.

Moeilijk vriendjes kunnen maken, geen zin meer om te spelen, druk of brutaal gedrag, bedplassen of plots kelderende schoolresultaten, kinderen kunnen allerlei onbewuste signalen afgeven. Allemaal zaken waarbij iemand die net wat verder af staat steun en hulp kan bieden. Door in gesprek te gaan met uw kind tijdens een gezamenlijke activiteit, bijvoorbeeld tekenen, schilderen, muziek te beluisteren of een spel te doen. Samen met uw kind maak ik een werkplan. Beter nog: uw kind maakt een werkplan, onder begeleiding van mij. Samen voeren we het uit.

Werkwijze: maatwerk.
Telefonisch kunt u zich aanmelden en een afspraak maken voor een intakegesprek. We bekijken wat ik voor uw kind kan betekenen en stellen een hulpvraag samen. Meestal zal een kortdurend traject voldoende zijn, bijvoorbeeld vier of vijf wekelijkse sessies. Dan bekijken we hoe het gaat en bepalen we of meer sessies noodzakelijk zijn. Maatwerk, persoonlijk met u en uw kind afgesproken. Misschien is het wenselijk dat er op school wordt geobserveerd, of bij u thuis. Veel is mogelijk en alles is bespreekbaar.

Bijles, ‘Elastiek’ helpt!
Voor bijles in de algemene leergebieden van het basisonderwijs (taal, spelling, rekenen) kunt u ook terecht bij ‘Elastiek’. Neemt u vooral contact op en wacht u niet te lang, want achterstanden zijn sneller ontstaan dan ingelopen. Ik ga op zoek naar de manier waarbij uw kind de materie wel begrijpt, net even anders als op school. Want er zijn veel manieren om te leren, en één op één vind ik de juiste voor uw kind, met uw kind.


Lees ook over: